Σχετικά με την DUKA

/ Σχετικά με την DUKA

Όταν ο Hjalmar Blomkvisto άνοιξε ένα κατάστημα στη μικρή σουηδική πόλη Linköping το 1920, προσφέροντας γυάλινα σκεύη και πορσελάνη και αξεσουάρ κουζίνας, δεν είχε ιδέα ότι ξεκινούσε μια από τις πιο επιτυχημένες μάρκες της Ευρώπης. Με τα μικρά του μπουτίκ, άρχισε να γνωρίζει την επιτυχία και σύντομα εμφανίστηκαν περισσότερα μαγαζιά σε διάφορες πόλεις της Σουηδίας.

Όταν αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, ο Hjalmar Blomkvisto πούλησε την αναπτυσσόμενη επιχείρησή του, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη πιο επιτυχημένα με τον νέο ιδιοκτήτη της. Το 1962, η εταιρεία εντάχθηκε σε δεκαέξι νέους εμπόρους γυαλιού και πορσελάνης και όλοι μαζί έγιναν DUKA. Οι νέοι ιδιοκτήτες καταβάζουν προσπάθειες για τη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων, μερικά από τα οποία είναι ακόμα διαθέσιμα στα καταστήματά μας για να μας θυμίζουν ότι οι παραδόσεις είναι ζωντανές ακόμα και σήμερα. Έτσι, η DUKA καθιερώνεται ως κορυφαία εταιρεία σε όλη τη Σουηδία, χάρη στην καλή εξυπηρέτηση και την ποιότητα των προϊόντων της. Μεγαλώνει τόσο πολύ, που 15 χρόνια αργότερα η μάρκα έχει εξήντα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Το 2013, η εταιρεία άλλαξε χέρια καθώς ακολούθησε έναν νέο δρόμο, εστιάζοντας στις ισχυρές σκανδιναβικές ρίζες της. Και σήμερα, σχεδόν έναν αιώνα μετά την ίδρυση της DUKA, το έργο συνεχίζεται στο πνεύμα των δημιουργών.

Εδώ και 100 χρόνια προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας, γιατί γνωρίζουμε ότι η κουζίνα δεν είναι απλώς ένα μέρος για φαγητό και προετοιμασία φαγητού. Είναι κυρίως μέρος όπου χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα, διεγείρουμε τη φαντασία μας, διασκεδάζουμε και περνάμε πολύτιμες στιγμές με τους πιο στενούς φίλους και την οικογένεια μας. Προσπαθούμε γιατί ξέρουμε ότι το φαγητό και η μαγειρική είναι αγάπη.

Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα νέα και τις αποκλειστικές προσφορές μας.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.