Συχνές ερωτήσεις

/ Συχνές ερωτήσεις


Ποιο είναι το κόστος των παραγγελιών αποστολής?


Για παραγγελίες κάτω των 50 ΕΥΡ, η τιμή παράδοσης για όλη τη χώρα είναι 2,90 ΕΥΡ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50 ΕΥΡ.Ποια είναι η προθεσμία παραλαβής παραγγελιών?


Χρόνος επεξεργασίας παραγγελίας έως 5 εργάσιμες ημέρες. Χρόνος παράδοσης έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Κατά τις περιόδους αιχμής, ενδέχεται να χρειαστούν έως και 7 εργάσιμες ημέρες.Πού μπορούν να παραδοθούν οι παραγγελίες?

Οι παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν στη διεύθυνση που θα καθορίσετε. Η ώρα παράδοσης καθορίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Ο πελάτης δεν μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένη ώρα παράδοσης.


Πώς γίνεται η πληρωμή?


Η πληρωμή για παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση.Πώς μπορώ να επιστρέψω ή να ανταλλάξω ένα προϊόν που αγόρασα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της DUKA?


Μπορείτε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε ένα προϊόν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, με την προϋπόθεση ότι διατηρείται η ακεραιότητα και η εμπορεύσιμη εμφάνιση του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή του τιμήματος αγοράς γίνεται με τραπεζικό έμβασμα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Η online πώληση των προϊόντων DUKA στη duka.com.gr πραγματοποιείται στην επικράτεια της Ελληνικής Δημοκρατίας. Εάν βρίσκεστε εκτός της χώρας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.


Ενημερωτικό δελτίο Εγγραφείτε τώρα για να ενημερώνεστε για τα νέα και τις αποκλειστικές προσφορές μας.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.